DomaZdravje & vitalnostSte že poskusili zdravljenje, o katerem vsi govorijo

Ste že poskusili zdravljenje, o katerem vsi govorijo

Bioresonanca je hitra, neinvazivna in učinkovita energetska metoda, s katero je mogoče pomagati pri akutnih in kroničnih obolenjih ali pa služi kot podporna terapija pri pripravah na operacije ali po njih. Uporablja se tudi kot preventiva, ki osebo usmerja h kakovostnejšemu življenju.

Vsako telo ima lastno energijsko nihanje

Terapevt pri delu uporablja bioresonančni aparat, s katerim izmeri elektromagnetno nihanje telesa. Morebitna patološka nihanja so lahko posledica bolezenskega stanja ali vpliva okolice (npr. težkih kovin, elektrosmoga, okoljskih toksinov, sevanja, stresa in mikroorganizmov). Ob prvem obisku terapevt opravi testiranje, s pomočjo katerega poišče vzroke in obremenitve ter ugotovi, kakšno vibracijo potrebuje telo za samozdravljenje. Pripravi načrt terapij in določi okvirno število obiskov. Cilj terapije je vzpostavitev ravnovesja in pričetek samozdravljenja. 

Poiščite pravega terapevta

Dobrega terapevta boste spoznali po čutu za človeka, odprtosti in želji po učenju, ki nikoli ne zamre. Terapevt znanje nadgrajuje in predaja naprej. Zlasti pa je pomembno, da se ob vsakem testu odpre kanal medsebojnega zaupanja.

Kdaj pomaga

Terapijo lahko opravimo preventivno, kot hitro odstranitev energetskih blokad ali kot podporo v smislu usmeritve glede prehranjevanja in sprememb življenjskih navad.

Terapevta je smiselno obiskati v primeru avtoimunskih obolenj, če odpove metoda, ki ste jo uporabljali do sedaj, da pridobite drugo mnenje in vidite pogled na energetskem nivoju, ki včasih prepreči operacijo, ali kot podporo pred operacijo ali po njej.

Če gre za akutno obolenje, kot je npr. angina ali pljučnica, je za učinkovitost zdravljenja ključen čim prejšnji obisk terapevta. Dobri rezultati so opazni zlasti pri alergijah, astmi, dihalnih težavah, dermatitisu, glavobolih, kronični utrujenosti, revmatičnih obolenjih in drugih degenerativnih kroničnih obolenjih, boleznih ledvic in boleznih prebavnega trakta. Terapija zmanjšuje bolečine in izboljša delovanje imunskega sistema. Pomaga tudi pri psihičnih težavah, npr. depresiji.

Kako vemo, da deluje

Terapija deluje, ko pride do spremembe v osnovnih elementih, zaradi katerih ste obiskali terapevta oziroma do reakcij, ki so stranski učinek terapije in kažejo na to, da se je imunski sistem odzval in da se je samozdravljenje pričelo. Opazujte reakcije svojega telesa in o ugotovitvah poročajte terapevtu, ki bo tako imel več informacij za pripravo nadaljnjih terapij.

Posameznik mora slediti napotilom terapevta, kot so dieta, sprememba življenjskega sloga, gibanje v naravi ipd. Če posameznik vztraja pri novo vzpostavljenem zdravem načinu življenja, mu terapij ni treba obnavljati. V primeru ponovne podobne situacije ali šoka pa se težave lahko ponovijo. Takrat se priporoča ponovna terapija, ki učinkuje mnogo hitreje kot prvotna.

ZADNJI ČLANKI

Seniorji, zaslužite si ugodnosti

V zreli dobi izkoristite vse ugodnosti, ki so vam na dosegu roke.  

Limfni sistem: najpomembnejša tekočina v našem sistemu

Limfni sistem nadzira gibanje tkivne tekočine, limfe in možgansko tekočino. V telesu te tekočine predstavljajo 60 % telesne mase.

Pomen pravilne telesne drže za zdravje in vitalnost

Ohranjanje pravilne telesne drže je ključnega pomena za naše splošno počutje, zdravje ter optimalen pretok energije v telesu.

Združljivost pokojnine in dodatnega zaslužka

Združljivost pokojnine in dodatnega zaslužka: Sorazmerni del pokojnine se začne izplačevati od prvega dne naslednjega meseca po spremembi obsega dela oziroma opravljanja dejavnosti.

VEČ ČLANKOV AVTORJA

DRUGE ZANIMIVOSTI

Limfni sistem: najpomembnejša tekočina v našem sistemu

Limfni sistem nadzira gibanje tkivne tekočine, limfe in možgansko tekočino. V telesu te tekočine predstavljajo 60 % telesne mase.

Pomen pravilne telesne drže za zdravje in vitalnost

Ohranjanje pravilne telesne drže je ključnega pomena za naše splošno počutje, zdravje ter optimalen pretok energije v telesu.

Dentalni turizem – le na prvi pogled ceneje

Na slovenski trg so se močno zasidrali ponudniki zobozdravstvenih storitev iz tujine - dentalni turizem.

Delovna terapija: prvo srečanje

Delovna terapija je široka stroka, ki posameznikom z različnimi zdravstvenimi izzivi pomaga, da živijo kakovostno življenje.

Začnite s telesno aktivnostjo

Vaše telo se je z leti spremenilo, vendar s telesno aktivnostjo še vedno lahko začnete, četudi ste šele začetnik ali se k njej vračate po nekaj letih premora.
WordPress Ads